Symposium
30 november 2017 - 12:00 - 17:15

De Essentie

Het Arkin-congres voor verpleegkundigen en groepswerkers over de essentie van het vak, verbinding met je collega’s maar ook met jezelf als zorgprofessional, met de cliënt én met je organisatie.

Om 11.30 uur heten we je welkom bij Undercurrent, Amsterdam- Noord (Papaverweg 265).
Van 12.00 tot 17.00 uur volgt een prachtprogramma; picknickgesprekken, pitches, sprekers, ervaringsverhalen en interactie.
Tijdens deze middag is er gelegenheid om elkaar op informele wijze te ontmoeten in een ontspannen en positieve omgeving en elkaar te informeren over de laatste vakinhoudelijke inzichten en ervaringen.

 

Professor dr. Berno van Meijel vertelt op basis van praktijkgericht onderzoek in de GGz-verpleegkunde over de essenties van behandeling van verschillende cliëntgroepen; Marius Buiting (auteur van Verdraaide Organisaties) maakt de balans op tussen systemen en mensen in de zorg, en brengt ons bij ́de bedoeling’; Nico van der Breggen geeft ademhalingstips die helpen om stressvolle situaties makkelijker de baas te blijven; Nicolien Sauerbreij, olympisch kampioen snowboarden, vertelt over tegenslag, veerkracht en vitaliteit; en last but not least vertellen diverse collega’s hun verhalen uit de Arkin-praktijk. Dagvoorzitter Maike Aerden weet als geen ander hoe je alle ballen in de lucht houdt. Kortom een leuke en leerzame middag die je niet mag missen!