Events en mogelijkheden

Natuurlijk kunnen wij de totale organisatie uitvoeren van concept, communicatie, tot productie, maar de kracht van Medivents is ook om samen met uw medewerkers een mooi Event of Congres te realiseren, of dit nu voor 2 of 2000 personen is. Binnen uw bedrijf zijn er altijd medewerkers die creatief en productief willen deelnemen aan het organisatie proces. Door deze samenwerking zijn medewerkers betrokken en creëren hiermee een Event met een eigen identiteit. Vanwege de WKR (werk kosten regeling), kan het gunstig zijn om uw Event op een eigen locatie uit te voeren. Heeft u de ruimte, wij regelen de rest en u zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

Meer dan 10 jaar werken wij samen met professionele Eventmanagers en locaties die staan voor kwaliteit, creativiteit en gastvrijheid.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. de Gemeente Amsterdam, Psychiatrie en verslavingszorg, Overheid, Media en Ouderenzorg.

Onze oorsprong ligt bij het organiseren van medische symposia en congressen in de gezondheidszorg en farmaceutische industrie. Maar ook personeelsfeesten met een mooi thema of specaile boodschap organiseren wij graag voor u. Voor elk bedrijf en elk budget een passend event.

Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden:

Tel. 020 261 39 78

of via Marja Roedolf  

Tel. 06 148 72 720 

info@medivents.nl